Årets grillkock 2011

För ett tag sedan fick jag tips om att Weber höll en grilltävling på Liseberg. Man grillar i lag om två personer genom att skicka in grillrecept. Fyra utvalda finalpar får sedan komma till Liseberg och grilla. Godaste rätten vinner. Jag tänkte att varför inte, jag skickar in ett recept som jag tycker e gött. Någon vecka senare får jag svar om att jag är en av fyra finalister och är välkommen att komma och grilla på Liserberg den 8′e Maj. HURRA!!
Eftersom jag inte ensam kan bilda ett finalpar fick jag se mig omkring i bekantskapskretsen för att hitta en lämplig medarbetare för detta. Ville gärna ha någon med lite materfarenhet. Som tur är känner jag en duktig tjej vid namn Martina Israelson Visser som direkt tackade ja. Så nu är vi redo för att ta oss an denna utmaning och håller tummarna på att juryn tycker våran mat är godast!

Mitt recept kommer att presenteras på weber.se och liseberg.se efteråt.

Vinnare utses av en expertjury som består av Bengt Sjöström från Restaurang Linnéa, Eva-Lotte Eliasson från Weber, Alexandra Zazzi , GP:s matkrönikör.

Vill du läsa mer klicka här

Comments (0)

› No comments yet.

Kommentera

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.